Dāvanas

Labas dienas!

Nu ko, esam atkal “aizdzīvojušies” līdz nedēļas nogalei. Atkal varam sākt plānot brīvdienas nedēļas nogalē. Es gan nezinu, vai šogad vasara vispār būs, 🙂 bet sola, ka brīvdienās būs labs laiks. Nu nezinu, es nesolu par laiku, bet ja Tu pacentīsies ar plānu sastādīšanu – Tev būs ideālas brīvdienas!

Mums veikalā, beidzot, arī ir jaunumi! Mēs sākam sadarboties ar Latvijas mājražotājiem, un piedāvāt interesantus izstrādājumus, ko vari arī dāvināt kādam, vai sev iegādāties. Tā kā, mums piedāvājumā ir sveces, tad protams ir vajadzīgi svečturi https://istaspirtslietas.lv/Produkts/svecturis-kopija/. Un protams, mēs pieturamies pie sava stila, un piedāvājam koka izstrādājumus. Lūk, ja uz šāda svečtura uzliek, piemēram šādu sveci https://istaspirtslietas.lv/Produkts/svece-alus-kauss/, tas nozīmē, ka tuvojās JĀŅI!!!

Šī alus muciņa https://istaspirtslietas.lv/Produkts/mucina-2/, kā suvenīrs un ne tikai, noderēs gan Jānim, gan Līgai, gan visiem pārējiem! Šādu izstrādājumu, ja noliek uz galda, piepilda ar “kompetēm”, 🙂 pat bērni to var lietot! Tuvākajās dienās būs vēl papildinājumi.

Suvenīri, tā ir jauka un laba lieta, bet uz Jāņiem vajag arī ko “gruntīgāku”, kur saliet kārtīgu miestiņu. Tādēļ, ienāciet šajā sadaļā https://istaspirtslietas.lv/product-category/bez-kategorijas/mucas/, un ņemiet kārtīgu mantu! 🙂 Protams, šāda muca būs noderīga un lietojama cauru gadu, bet Jāņi ir tie svētki, kad to iegādāties.

Kā es saku parasti. Koks ir koks, un tas piesaista vienmēr, tādēļ izstaigājiet visu veikalu, jo mums ir ļoti daudz preču no koka. Nojaušu, ka kaut ko jūs noteikti gribēsiet sev, lai visu gadu varētu lietot!

Lai izdevies šis vakars, un gaidām gan brīvdienas, gan sākam gatavoties Jāņiem!

Jūsu www.istaspirtslietas.lv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *