Cepures

Lielie darbi

Teikšu godīgi! Labi, ka man ir tādi draugi kā Alberts un Ieva. Vasara jau ir aiz muguras, un tūlīt sāksies, pat jau ir sākusies pirts sezona. Kādā pirts sarunā, Alberts ieminējās, ka veikalā www.istaspirtslietas.lv ir jātaisa “lielā revīzija”. Ir jāiet cauri katrai precei, jāpalabo dati, jāpārbauda cenas, jāķeras klāt interesantiem un smaidu izraisošiem aprakstiem. NĒ, lūdzu NĒ!!! 😟 Tas ir tāds darbs – nežēlīgs. Bet, ja abi bija nosolījušies palīdzēt, tad nekas cits neatliek, kā piekrist un sākt šo “fantastisko darbu”. Tā nu mēs, nedēļas nogalē, ķērāmies klāt!

Sākām jau ar cepurēm https://istaspirtslietas.lv/product-category/pirts-drebes/cepures/. Skatījāmies, kādas ir noliktavā, kādas jau esam pārdevuši, bet veikalā vēl stāv pārdošanā. Papētījām, ka daļa bildes ir jāpārfotografē, atjaunojām pāris noklīdušas bildes – vienvārd sakot, rāvāmies melnu muti! Toties tagad, tagad sadaļā “cepures”, viss ir skaidrs un saprotams! Vai tad nav “forši”? 🙂

Kārtojot cepuru sadaļa, uzdūros uz savas mīļākās cepures https://istaspirtslietas.lv/Produkts/filca-pirts-cepure-saimnieks/. Izšuvums ir tik pievilcīgs, tik burvīgs, ka ilgi uz to var skatīties un apbrīnot! Un kas tajā ir tik unikāls? SAIMNIEKS – tas skan cēli!!! 🙂 Ieva atkal iegrima jaukajos saunas dvieļos, un izlūdzās no Alberta, ka viņš tai uzdāvinās rozā dvieli https://istaspirtslietas.lv/Produkts/saunas-dvielis-sievietem-roza/. Tagad tieši ir īstais laiks, siltam, maigam, ķermeni samīļojošam, rozā dvielītim. Alberts gan nokrekšķējās, ka viņš arī mākot sildīt, bet nosolījās padomāt par šādu konkurentu.

Protams, kārtīgi nostrādājušies, vakarā aizbraucām pie Alberta uz pirti. Protams, rozā saunas dvielis tika paņemts līdz, un Ieva visu vakaru bija laimīga, bet mēs dabūjām kādu bonusa alus krūzi. Pie šāda vakara pavērsiena, Ieva uz pirti atnesa ozola kausus https://istaspirtslietas.lv/Produkts/koka-kausu-komplekts-no-ozola/, un so darba sākumu mēs varējām nosvinēt kārtīgi!

Kā jau ar visiem lieliem darbiem, galvenais ir sākt tos darīt! Un palēnām, pamazām, viss kalns tiks norakts un būs redzams skaists lauks. Tā pat arī man, starta šāviens ir dots, un tagad lēnām, bet pamatīgi, tikai uz priekšu! Lai Tu sekotu līdz izmaiņām, ienāc mūsu veikalā reizi nedēļā, un aplūko tās. Pamanīsi vai nē? Bet, Tava iešana pirtī, uz to mūsu plāni paliek spēkā. Tev tikai, kā Albertam, jāizvēlas prece kura ir vajadzīga, un pāris dienu laikā, mēs to piegādāsim.

Nu ko, lai Tev izdevusies šī nedēļa, un mūsu durvis Tev vienmēr ir atvērtas.

Nāc un pasildies!

Tavs veikals

www.istaspirtslietas.lv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *